Links

LinkedIn profiel: mijn zakelijke profiel is hier te vinden, met informatie over mijn achtergrond, mijn vooropleiding en mijn contacten in het land.

 

Mijn Scoop.it pagina, waarop ik rondom het thema Gadgets en Onderwijs artikelen, links en filmpjes verzamel. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige pagina.

 

 

Mijn Weblog Gadgets en Onderwijs: Op deze pagina heb ik van 2005 t/m 2011 bijgehouden wat me opvalt in het nieuws rondom ICT, onderwijs en gadgets.

 

Startpagina Social Software en gaming: Een startpagina waarop vele links te vinden zijn rondom het gebruik van social software en gaming in het onderwijs.

 

Netvibes pagina: openbare versie van mijn Netvibes pagina, waarin ik allerlei blogs over met name onderwijs, ict en gadgets heb verzameld die ik volg.

 

Startpagina Engels: Deze startpagina is speciaal bedoeld voor het oefenen van Engels en bevat links voor bijv. grammatica, lezen en vocabulaire.

 

Basisengels: Een oefensite met simpele oefeningen die allemaal in Hot Potatoes zijn gemaakt.

 

Engels voor gevorderden: Een oefensite met iets lastiger oefeningen, met enkele die speciaal op de detailhandel zijn gericht.

Webquest vergaderen en webquest branche: digitale opdrachten voor Engels om het vergaderen te oefenen of een productpresentatie in het Engels voor te bereiden.