Links

Mijn bijdrages aan het blog socialmediainhetmbo.nl in de categorie Office 365. Ik schrijf hier over praktische tips en trucs voor allerlei Office 365 apps.

 

Mijn Weblog Gadgets en Onderwijs: Op deze pagina heb ik van 2005 t/m 2011 bijgehouden wat me opvalt in het nieuws rondom ICT, onderwijs en gadgets.

 

Startpagina Social Software en gaming: Een startpagina waarop vele links te vinden zijn rondom het gebruik van social software en gaming in het onderwijs.

 

Netvibes pagina: openbare versie van mijn Netvibes pagina, waarin ik allerlei blogs over met name onderwijs, ict en gadgets heb verzameld die ik volg.

 

Startpagina Engels: Deze startpagina is speciaal bedoeld voor het oefenen van Engels en bevat links voor bijv. grammatica, lezen en vocabulaire.

 

Basisengels: Een oefensite met simpele oefeningen die allemaal in Hot Potatoes zijn gemaakt.

 

Engels voor gevorderden: Een oefensite met iets lastiger oefeningen, met enkele die speciaal op de detailhandel zijn gericht.

Webquest vergaderen en webquest branche: digitale opdrachten voor Engels om het vergaderen te oefenen of een productpresentatie in het Engels voor te bereiden.