Links

Mijn bijdrages aan het blog socialmediainhetmbo.nl in de categorie Office 365. Ik schrijf hier sinds begin 2018 over praktische tips en trucs voor allerlei Office 365 apps. De site stopt in januari 2023.


Padlet pagina met allerlei materiaal voor ict-vaardigheden zoals video’s, links naar materiaal van Microsoft, handleidingen en Wikiwijs arrangementen. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd.


Mijn Weblog Gadgets en Onderwijs: Op deze site heb ik van 2005 t/m 2012 bijgehouden wat me opvalt in het nieuws rondom ICT, onderwijs en gadgets. De blog is nog te vinden op https://gadgetsenonderwijs.blogspot.com/.


YouTube kanaal: Op dit YouTube kanaal deel ik sinds 2017 instructievideo’s over allerlei Office 365 toepassingen zoals Microsoft Teams, Sway en OneNote.


Wakelet pagina: In enkele topics verzamel ik sinds 2018 artikelen en links rond evidence informed onderwijs en het gebruik van ict in het onderwijs.


Startpagina Social Software en gaming: Een startpagina uit 2006-2008 waarop vele links te vinden zijn rondom het gebruik van social software en gaming in het onderwijs.


Startpagina Engels: Deze startpagina, gestart in 1997, is speciaal bedoeld voor het oefenen van Engels en bevat links voor bijv. grammatica, lezen en vocabulaire. Wordt nog af en toe geüpdatet.


Basisengels: Een oefensite uit 2004 met simpele oefeningen die allemaal in Hot Potatoes zijn gemaakt.


Engels voor gevorderden: Een oefensite uit 2004 met iets lastiger oefeningen, met enkele die speciaal op de detailhandel zijn gericht.


Webquest vergaderen en webquest branche uit 2004: digitale opdrachten voor Engels om het vergaderen te oefenen of een product presentatie in het Engels voor te bereiden.